Urheilu- ja liikekeskus

Luisteluareena, Helsinki, Malmi

Nappaa liiketilat tulevasta arjen keskuksesta!

 

Satatuhatta syytä tuoda yrityksesi luisteluareenalle

Pääkaupunkiseudulla asuu kymmeniä tuhansia jäälajeja harrastavaa lasta, nuorta ja aikuista. Jääpalloa, taitoluistelua ja jääkiekkoa harrastavia on paljon enemmän kuin jääaikaa on tarjolla. Tavoitteenamme on rakentaa ainutlaatuinen luisteluareena keskeiselle paikalle Helsingin Malmille, jonne odotamme lähes 100 000 käyttäjää vuodessa.

Luisteluareenasta suunnitellaan jäälajien harrastajien ja heidän perheidensä kohtauspaikka, jossa otetaan huomioon arjen tarpeet. Samalla kun perheen pienimmät harrastavat, voivat aikuiset hoitaa arkisia asioitaan, käydä hoitamassa ostoksia, nauttia hyvinvointipalveluista tai harrastaa itse monipuolisia sisäliikuntalajeja. Voisiko juuri sinun yrityksesi sijaita luisteluareenalla?

Luisteleva perhe
Jumppa

Kolme kertaa helpompi arki

Monien vanhempien elämä kuluu lasten harrastusten parissa, kuljettaen ja kannustaen. Luisteluareena helpottaa arkea kolmella tavalla. Sinne nousee kauppoja ja palveluja, joissa voi hoitaa asiat lasten harjoitusten aikana. Sekin on helpotus, että luisteluareenalle pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä. Lasten harrastusajan voi hyödyntää myös harrastamalla itse. Luisteluareena mahdollistaa helpomman arjen, kun myös vanhemmat voivat harrastaa tai nauttia hyvinvointipalveluista. Voisiko sinun yrityksesi helpottaa harrastajien ja heidän perheidensä arkea?

Suomen ensimmäinen jääpalloon soveltuva sisähalli

Erityisesti jääpalloilijoilla on Suomessa kehnot harrastuspuitteet, sillä koko Suomessa ei ole yhtään lajin sisähallia. Suomessa on 200 jäähallia, muttei yhtään jääpalloon soveltuvaa. Ruotsissa niitä on 25. Nyt on aika hoitaa lajin harrastajille olosuhteet kuntoon.  Haluaako sinun yrityksesi olla mukana ainutlaatuisessa harrastus- ja tapahtumakeskuksessa?

AREENA-image (10)
Kahvila

Arjen keskus

Luisteluareena on uusi konsepti, joka vastaa aikuisten, lasten, nuorten, perheiden ja liikuntaharrastajien tarpeisiin. Se palvelee koko pääkaupunkiseutua ja valtakunnallisesti myös kaikkia jääpallon harrastajia. Luisteluareena on positiivisella tavalla arkioravanpyöräkeskus, jossa voi harrastusten lomassa hoitaa myös muita asioita. Luisteluareenan ansiosta jää perheelle aidosti enemmän aikaa yhdessäoloon. Mitä palveluita yrityksesi voisi tarjota aikuisille, lapsille ja perheille luisteluareenalla?

Kohteen tiedot

  • Tontti sijaitsee Malmin Longinojalla Helsingissä erinomaisella paikalla vilkkaasti liikennöidyn Kehä I -liittymän kohdalla Malmin jäähallin vieressä.
  • Luisteluareenalle on suunniteltu monipuoliset tilat urheilulle sekä liike- ja ravintolatiloja arjen palveluille.
  • Areenalle tulee kaksi kerrosta. Jäätilat sijoittuvat 2. kerrokseen ja liiketilat 1. kerrokseen (n. 6 500 m2). Ulkopaikoitustilaa on alustavasti suunniteltu n. 200 autolle.
  • Rakennusaikatauluksi on kaavailtu 2024-2025.
  • Jääurheilutilat toteutetaan yhteistyössä Helsingin Luisteluareena Oy:n kanssa.


Luisteluareenan sijainti

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme kohteesta lisää.

Marko Ryhänen pallo (1)

Marko Ryhänen

Aluemyyntijohtaja
WasaGroup Oy
040 139 5397
marko.ryhanen@wasagroup.fi

Jarno Saari pallo

Jarno Saari

Aluemyyntijohtaja
WasaGroup Oy
050 3903 510
jarno.saari@wasagroup.fi
Varaa aika kalenteristani.


Ristipellontie kuva 1 b

Muita hankkeitamme

Kurkkaa myös muita käynnissä olevia liiketilahankkeitamme:

 

Toteutamme liiketilat Wasa360-palvelumallilla

Tuotamme Wasa360-palvelumallilla rakennushankkeen kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella. Wasa360-palvelumalli kattaa kiinteistökehityshankkeen rahoituksen, suunnittelun, toteutuksen ja kiinteistön ylläpidon.

Lue aiheesta lisää täältä.

Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun pikimiten yhteyttä!

Vihreä siirtymä

Vastuullisuus WasaGroupissa

Yrityksiin kohdistuu jatkuvasti enemmän vastuullisuusodotuksia ja -vaatimuksia. WasaGroup haluaa olla osa vastuullista yhteiskuntaa, parantaa toiminnallaan hankkeiden kannattavuutta ja kehittää uusia entistä kestävämpiä ratkaisuja. Vastuullisuutemme perustuu hyvään johtamiseen, hyvinvoivaan henkilöstöön, arjen moniin päätöksiin ja tarkoittaa myös entistä parempaa riskienhallintaa.

WasaGroup-konsernissa vastuullisuutta tarkastellaan kiinteistöalan koko arvoketjun mitalta. Resurssikestävyyden lisäksi korostamme paikallista osaamista ja kehittämistä ja kaikkien sidosryhmien, myös kiinteistön loppukäyttäjien, huomioon ottamista. Koska rakennushankkeen kaikki vaiheet ovat omissa käsissämme, meillä on mahdollisuus vaikuttaa suomalaisten paikkakuntien elinvoimaisuuteen ja rakentamisen koko elinkaareen rahoituksesta, suunnittelusta ja työmaavaiheesta kiinteistön käyttöön ja ylläpitoon.

Lue lisää aiheesta täältä.