Twitter Chat

Tiistaina 28.2. kello 10.00-11.00

Pelasta luistelu!

Tule mukaan keskustelemaan luistelun ja luisteluhallien merkityksestä Twitter Chatiin.

Twitter Chat kaikille jäälajeista kiinnostuneille

Talvet lämpenevät. Luonnonjäätä ei joka vuosi riitä niin paljon, että lapset ja nuoret oppisivat kunnolla luistelemaan. Jäälajit kuitenkin kiinnostavat, sillä esimerkiksi taitoluisteluryhmiä ei pystytä perustamaan riittävästi. Hallivuoroja ei ole riittävästi tarjolla.  

Pelasta luistelu -chatissä keskustellaan jääurheilusta. Miksi monipuolisten luistelulajien harrastaminen olisi tärkeää? Miksi luistimet roikkuvat liian usein naulassa? Mikä ratkaisisi jäälajien halliongelmat? 

Lue myös aiheeseen liittyvä mielipidekirjoitus (16.2.2023).

AdobeStock_110513792
Jääkiekkoilu

Twitter Chatin kysymykset

K1: Suomalaisten lasten ja nuorten luistelutaito on heikentynyt talvien muuttuessa leudommaksi ja hallivuorojen puutteen vuoksi. Mitä ajattelet asiasta, oletko huolissasi? #pelastaluistelu

K2: Miksi luistelu ja luistelulajien harrastaminen on tärkeää? Eikö ole ihan sama, mitä lapset harrastavat? #pelastaluistelu

K3: Hallien jäävuoroja dominoi tällä hetkellä jääkiekko. Sen sijaan esim. taitoluistelulajit ja ringette saatavat jämäpalat. Mikä ratkaisuksi? #pelastaluistelu

K4: Suomessa ei ole yhtään jääpalloon soveltuvaa hallia, Ruotsissa niitä on kymmeniä. Ovatko jäälajit tasa-arvoisia? #pelastaluistelu 

K5: Jos pääkaupunkiseudulle rakennettaisiin lisää jäätilaa, millainen olisi hyvä halli? #pelastaluistelu 

Miten Twitter Chat toimii?

Näin osallistut keskusteluun:

  • Ota seurantaan WasaGroupin Twitter-tili @WasaGroupOy
  • WasaGroup tviittaa keskustelun kysymykset tiistaina 28.2. klo 10-11 noin 10 minuutin välein
  • Vastaa kysymykseen sen jälkeen, kun se on esitetty.
  • Jokaisen kysymyksen yhteydessä on numero, ensimmäisessä K1 ja toisessa K2 jne. Numeroi vastauksesi: esimerkiksi K1:een vastataan aloittamalla viesti ”V1: oma vastaus.”
  • Muista käyttää keskusteluissa myös aihetunnistetta #pelastaluistelu
  • Kommentoi vapaasti muiden twiittajien keskustelunavauksia.
Luistelu 1200x800

Twitter Chat

Osallistu keskusteluun!

Osallistu keskusteluun tärkeästä aiheesta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 24.2., niin lähetämme sinulle vielä sähköpostitse  osallistumisohjeet ja muistutuksen chatin alkamisesta.

Twitter Chatiin ovat tervetulleita kaikki jäälajeista kiinnostuneet!

Ilmoittaudu mukaan


Malmin luisteluareena, havainnekuva

Satatuhatta syytä tuoda yrityksesi luisteluareenalle

Pääkaupunkiseudulla asuu kymmeniä tuhansia jäälajeja harrastavaa lasta, nuorta ja aikuista. Jääpalloa, taitoluistelua ja jääkiekkoa harrastavia on paljon enemmän kuin jääaikaa on tarjolla. Tavoitteenamme on rakentaa ainutlaatuinen luisteluareena keskeiselle paikalle Helsingin Malmille, jonne odotamme lähes 100 000 käyttäjää vuodessa.

Luisteluareenasta suunnitellaan jäälajien harrastajien ja heidän perheidensä kohtauspaikka, jossa otetaan huomioon arjen tarpeet. Samalla kun perheen pienimmät harrastavat, voivat aikuiset hoitaa arkisia asioitaan, käydä hoitamassa ostoksia, nauttia hyvinvointipalveluista tai harrastaa itse monipuolisia sisäliikuntalajeja. Voisiko juuri sinun yrityksesi sijaita luisteluareenalla?

Lue lisää.